Het Dentaz team

Om u steeds optimaal te kunnen behandelen wordt ons team zorgvuldig uitgekozen en genieten zij voortdurende bijscholing. Laat ons even kennis maken...

Onze tandartsassistentes

Management

  • Eric Bonroy

Onze tandartsen

30 jaar werkervaring kneden tot een tandheelkundig allesomvattend product waar iedereen graag naar toekomt om zich te laten verzorgen, om er diensten te leveren of om er gezellig te vertoeven leek mij "de opdracht". Dit laten uitgroeien tot een perpetuum mobile blijft dan ook de grote uitdaging.

Jan Bonroy – Algemene tandheelkunde en preventie

naar boven

Een glimlach zegt vaak meer dan 1000 woorden. Hij schiet je zelfvertrouwen de lucht in, geeft je een goed gevoel...hij kan zelfs anderen doen zweven. Daarom heb ik me gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde want jouw stralende glimlach is mijn passie.

Kim Bonroy – Restauratieve tandheelkunde en preventie

naar boven

Aan esthetiek heb ik in mijn leven altijd veel belang gehecht. Ook kinderen heb ik steeds een warm hart toegedragen. Dankzij het teamwork binnen Dentaz, kan ik mij hier ook professioneel op toeleggen. Want wat je graag doet, doe je goed! Toch?

Martine Vanden Dries – Esthetische- en kindertandheelkunde

naar boven

Van kindsaf aan was ik diegene die moeilijke knopen uit touwtjes haalde. Het was al vroeg duidelijk dat ik “een prutsmachien” was die graag kleine dingetjes hanteerde.

Bij het opgroeien – tijdens de humaniora – kon ik het beste overweg met wetenschappelijke vakken. Daarnaast stond ook vast dat ik absoluut een vak moest kiezen waarbij ik genoeg contact had met mensen. Het leek dan ook logisch dat ik voor geneeskunde ging studeren.

Tijdens het eerste jaar geneeskunde, miste ik “handwerk” en zo ben ik overgestapt tot de tandheelkunde waar ik me vanaf de eerste dag goed voelde. Na 5 jaren studeren kreeg ik er niet genoeg van en wou ik wat meer uitdaging. Ik wou meer chirurgie doen, en dit paste perfect in de specialisatie parodontologie die ik na 4 jaar durende doctoraatsopleiding volgde.

Mijn inziens heb ik dus het ideale beroep voor mij: wetenschap, handwerk en sociaal contact. Wat wil je meer?

Dr. Betty Vandekerckhove – Parodontologie en Implantologie

naar boven

Als dokter in derde generatie heb ik mijn passie en interesse in de medische wereld op jonge leeftijd meegekregen.

In 2002 ben ik afgestudeerd als arts in Moldavië. Daarna ben ik naar België verhuisd en heb ik gekozen om tandheelkunde te gaan studeren. Voor mij, de perfecte studierichting die wetenschap en kunst weet te combineren.

Mijn grootste voldoening als tandarts is de dagelijkse dankbaarheid van mijn patienten voor hun weer stralende glimlach en hun verbeterd zelfvertrouwen.

Prof. Anna Vulpe – Algemene tandheelkunde

naar boven

Julie Broos

naar boven

Met een mooie glimlach gaat net alles iets gemakkelijker. Een bezoek aan de tandarts is niet altijd even vanzelfsprekend, maar voor iedereen is er een oplossing, dat het nu complex is of niet. Ik leg aan u en uw kinderen met plezier uit hoe dat u best voor uw tanden kan zorgen om uw eigen gebit stralend en gezond te houden tot dat u 100 jaar wordt.

Katerina Vondrackova – Algemene tandheelkunde en preventie

naar boven

Nadia Popova

Na het behalen van mijn diploma als tandarts in Rusland heb ik in 2015 succesvol de examens afgelegd om mijn passie ook in de Europese unie te kunnen uitvoeren.

Mijn besluit om dit enthousiaste team te vervoegen was snel gemaakt. Met veel interesse blijf ik bijscholingen volgen om steeds met de glimlach de nieuwste technieken te kunnen toepassen om de problemen van de patiënt zo snel en pijnloos mogelijk te verhelpen.

naar boven

Sara Journée

naar boven

Sonja Buelens

naar boven

Onze tandartsassistentes

Graag steek ik een 'tandje' bij aan de balie of aan de stoel en draag ik bij tot een comfortabel en kwaliteitsvol praktijk- en patiëntengevoel.

Liesbeth

naar boven

Na 6 jaar als tandtechnieken, wilde ik graag de stap zetten naar tandartsassistente. Dit omdat ik graag in direct contact sta met de patiënten. Ik hou van mijn job, de sociale contacten en het afwisselende werk.

Arjana

naar boven

Een pijnlijke kies of valse tanden
Bij mij ben je altijd in goede handen.
Wil je een perfect gebit zonder zorgen
Kom dan liever vandaag dan morgen.
Winter, zomer, herfst of lente
Ik ben Mia, je tandartsassistente

Mia

naar boven

Ik werk al sinds 1987 in de praktijk van Jan en Martine.
Vanaf de eerste minuut draai ik met veel plezier en inzet mee in het Dentaz team.

Helga

naar boven

Na een burn-out in de verpleging kwam ik bij Dentaz terecht. Dit super-enthousiast en warm team bracht mij er binnen de kortste keren weer bovenop.
Ondertussen ben ik een all-round assistente geworden, je vind me aan de stoel, aan de balie, in de sterilisatie, ik ben medeverantwoordelijk voor de stock, noem maar op!
Samen met mijn collega's sta ik steeds 100% klaar om je een fijne tandartservaring te laten beleven! Lies

Lies

naar boven

Sanne

naar boven

Saskia

naar boven

'T is altijd lente in de ogen van de DENTAZ-assistente,... een super leuke job in een geweldig team! Klaarstaan voor de patienten en de tandartsen, steeds met een glimlach.

Anenka

naar boven

Nathalie

naar boven

Rowina

naar boven